SEAC

Tel+31 (0)570 63 24 09
Leverancier in brandpreventie materialen.
Raad en advies gevend bureau voor oplossingen op maat.

Over SEAC International

Over ons

SEAC International is reeds decennia een gevestigde naam op het gebied van producten, advies en innovatie in de brandcompartimentering. Bekend van producten als o.a. Interdens brandwerende strips en band en FBU240 brandwerende roosters.

In 1973 werd de onderneming opgericht in Krimpen a/d Ijssel. Rond de milleniumwisseling  werd SEAC voortgezet binnen de AFG Group in Nijmegen. Na het faillissement van deze groep eind 2014 heeft FSS International uit Deventer zich ingezet om de klanten van SEAC te kunnen blijven bedienen met de producten en kennis die zij gewend zijn.

Per 1 maart 2015 is de heer Puts in dienst getreden bij FSS International. De heer Puts is de afgelopen 12 jaar de drijvende kracht achter SEAC onder de vlag van de AFG Group in Nijmegen geweest. Met zijn kennis en ervaring zijn wij er van overtuigd dat wij de activiteiten van SEAC international op dezelfde professionele wijze kunnen voortzetten.

Voor informatie over onze producten en hun toepassingen kunt u contact met ons opnemen via info@seacinternational.nl of telefonisch op 06-38 14 67 04

OUD LOGO                                    NIEUW LOGO

Seac logologo-seac