SEAC

Tel+31 (0)570 63 24 09
Leverancier in brandpreventie materialen.
Raad en advies gevend bureau voor oplossingen op maat.

SEAC international Engineering en Certificering.

 Uw aanspreekpunt voor deskundigheid en innovatie in de BRANDPREVENTIE.

 

Engineering

Productontwikkeling

Stilstand is achteruitgang. Wij zijn continu bezig met het (door)ontwikkelen van producten welke bijdragen aan het vergroten van de brandveiligheid van gebouwen. Het kan gaan om het compleet nieuw ontwikkelen van een product of het verbeteren en aanpassen van brandwerende producten welke wij inkopen. Deze brandwerende producten laten wij uitgebreid testen en certificeren.Momenteel zijn wij meerdere producten aan het ontwikkelen op het gebied van voorkoming van “koude” rookverspreiding.

Project- en/of klantspecifieke oplossingen

SEAC International levert niet alleen hoogwaardige brandwerende producten maar assisteert waar nodig graag bij het op een juiste manier implementeren van haar producten. Kennis van bouwkunde en installatietechniek alsmede de werking van verschillende brandwerende materialen stelt ons in staat onze klanten vakkundig bij te staan.

Certificering

Alle brandwerende producten van SEAC International zijn getest op hun brandwerende werking. Deze moeten aantoonbaar aan de classificatie-eis voor de betreffende toepassing voldoen. Binnen Europa dienen deze producten te zijn beproefd en/of beoordeeld door een Europees geaccrediteerd instituut zoals bijvoorbeeld Efectis, Peutz, Warrington of Applus.

SEAC International heeft een grote hoeveelheid rapporten beschikbaar van brandproeven volgens Nederlandse (NEN) en Europese (EN) normen.